Μανώλης, Κάτια Μαυρακάκη

31 Ιουλίου 2019

Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και πλέον αποχαιρετάμε οριστικά τον παιδικό σταθμό! Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ και ο σύζυγός μου τα ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου για τον επαγγελματισμό και την αγάπη, τη φροντίδα και την καλή διάθεση προς την μονάκριβη μας κορη. Το χαμόγελο της Μαρικέλλυς μας και ο ενθουσιασμός της ήταν η απόδειξη της σωστής μας επιλογής. Η σχεδόν καθημερινή μας επαφή με το προσωπικό και τη διεύθυνση των Εκπαιδευτηριων Θεοδωροπουλου, με έκανε να νιώθω ήσυχη και σίγουρη για την ασφάλεια του παιδιού μου δυο χρόνια τώρα και φυσικά απόλυτα ικανοποιημένη για την εκπαίδευση, τη δημιουργικότητα και την ομαλή ένταξη της στον χώρο σας και στην έννοια της ομαδικότητας. Σας ευχαριστούμε πολύ! Θα θέλαμε με όλη μας την καρδιά να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε θερμά τις παιδαγωγούς και όλο το προσωπικό του παιδικου σταθμού, ιδιαιτέρως την κ. Ζαμπία, την κ. Σοφία, την κ. Δήμητρα, τον κ. Μανώλη και τον κ. Γιάννη που για δεύτερη και τελευταία σχολική χρονιά φρόντισαν, δίδαξαν, τάισαν, περιποιήθηκαν, συμβούλεψαν και αγάπησαν το παιδί μας. Εμπιστεύομαστε τους ανθρώπους του σαν να είμαστε εμεις σε κάθε βήμα του παιδιού μας. Οι παιδαγωγοί έδωσαν και δίνουν κάθε μέρα κομμάτι από την ψυχή τους. Σας ευχαριστούμε που φροντίσατε ώστε το αγγελούδι μας να γυρίζει στο σπίτι γελαστό, γερό, ενθουσιασμένο και έτοιμο να μοιραστεί μαζί μας τις καινούριες γνώσεις του. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω πάλι μόνο εσάς θα εμπιστευόμασταν! Καλή πρόοδο να έχεις χρυσάφι μου!

 
 

Νανσυ Ναυσικά Αγγελάκη

26 Ιουνίου 2019

Δεν θα μπορούσα, ως μητέρα, να μην αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια, για την υψηλή βαθμολογία που πέτυχε ο γιος μου Γιώργος, στο απολυτήριο του Λυκείου.
Η επιτυχία αυτή, ανταμείβει τους κόπους και τις προσπάθειές του και εύχομαι να αποτελέσει – εν αναμονή και της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων – το πρώτο βήμα για την εκπλήρωση των στόχων του και των προσωπικών του φιλοδοξιών.
Παιδί μου εύχομαι στη ζωή σου να πετυχαίνεις τους στόχους σου , να αγωνίζεσαι για τα πιστεύω σου και να μην εγκαταλείπεις τα όνειρα σου ….
Να θυμάσαι ότι θα είμαι δίπλα σου ..
Ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι στήριξαν τις προσπάθειες του και μοιράστηκαν μαζί του το άγχος και τις αγωνίες του….
Καλή συνέχεια σ όλα τα παιδιά ….

 

Βαγγέλης Θ.Κακατσάκης

2 Φεβρουαρίου 2019
https://petaxta.blogspot.com/2019/02/blog-post_2.html?spref=fb&m=1

Καλοί μου φίλοι, καλό Σαββατοκύριακο!
Ευρηματικός ο τίτλος! Η λέξη ΑΛΜΑ μέσα στη λέξη “διAΛειμΜα” αν γράψουμε τα γράμματα της πρώτης κεφαλαία… Το πρώτο που παρατήρησα καθώς, ψάχνοντας για κάτι άλλο στο Διαδίκτυο, έπεσα στα εξώφυλλα της ηλεκτρονικής μαθητικής εφημερίδας που “βγάζουν” εδώ και κάποια χρόνια τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωροπούλου, που είναι ως γνωστό στις Κορακιές Ακρωτηρίου κι έχουν παιδιά όλων των βαθμίδων της Εκπαίδευσης. ΑΛΜΑΤΑ σε μήκος, μα και ΑΛΜΑΤΑ σε ύψος τα περιοδικά και οι εφημερίδες, που βγάζουν τα σχολεία μας στο λιακωτό της δημοσιότητας!
Με τη γενικότερη αυτή σκέψη στον νου μου πήρα την απόφαση για τον σημερινό Παιδότοπο που φιλοξενεί δείγματα απ’ το τελευταίο, το με αρ. 14 τεύχος του “διΑΛείΜΑΤΟΣ”, που καλύπτει τους πρώτους μήνες της φετινής σχολικής χρονιάς.
Να’ ναι καλά ο γνωστός στους αναγνώστες της σελίδες, δάσκαλος Μανόλης Κουναλάκης για την συνεργασία…
Και βέβαια συγχαρητήρια σε μαθητές και δασκάλους, εξ’ ονύχων ο λέων!
Σας χαιρετώ με αγάπη
Βαγγέλης Θ. Κακατσάκης
δάσκαλος

 
 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

 
 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλημέρα,
νιώθουμε την ανάγκη καλοπροαίρετα, σε τυχαίο χρόνο και μετά την καθημερινή επαφή μας, να σας ευχαριστήσουμε για όλα.
Διαβάζουμε, ενημερωνόμαστε και πολλές φορές συγκινούμαστε για την πρόοδο των παιδιών μας, μέσω των τετραδίων ελέγχου, των συχνών εντύπων των δραστηριοτήτων, καθώς και από την καθημερινή ανάπτυξη των παιδιών, όπως καινούριες λέξεις, τραγούδια, γράψιμο, μηνύματα κλπ.

  • Την κυρία Ζαμπία και την κυρία Βεατρίκη, δασκάλες μας πέρυσι, που βάλανε τους πρώτους λίθους στο κτίσιμο της γνωστικής ανάπτυξης των παιδιών μας με επιμονή και γνώση,
  • Την κυρία Δήμητρα, που μας υποδέχεται καθημερινά με υπομονή και καλοσύνη, συμμετέχοντας ενεργά στην εκπαίδευση των παιδιών,
  • Την κυρία Σοφία, φετινή δασκάλα μας, που βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και υψηλή κατάρτιση, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα τον χαρακτήρα των παιδιών,
  • Την κυρία Κουτουλάκη, για την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη που μας πρόσφερε, πληροφορώντας την ότι αγοράσαμε και διαβάζουμε ήδη το βιβλίο που μας πρότεινε,
  • Την κυρία Δήμητρα, για την παιδεία και κατανόηση που δείχνει, γνωρίζοντας τα πάντα, βρίσκεται παντού, δίνει λύση σε όλα και ό,τι ώρα τη χρειαστούμε, από την αρχή καθοδηγήτρια μας,
  • Όλο το προσωπικό της σχολής που μας έχει βοηθήσει,
  • Και τέλος τον κύριο Θεοδωρόπουλο, που έχει οργανώσει, λειτουργεί και διατηρεί τέτοιου υψηλού επιπέδου σχολείο, κοιτάζοντας όχι μόνο την επιχειρηματική, αλλά και την ανθρώπινη πλευρά των πραγμάτων, συμβαλλοντας στο εκπαιδευτικό σύστημα και την κοινωνία. Χαιρόμαστε που τον έχουμε γνωρίσει, τον ευγνωμονούμε για όλα.