Αγαπητοί γονείς,
«Το ευτυχισμένο αύριο των παιδιών μας, είναι αποτέλεσμα ενός ασφαλούς σήμερα». Αυτό είναι το κύριο σύνθημά μας στο πλαίσιο της πρόθεσης της διοίκησης των Εκπαιδευτηρίων μας να παρέχει κάθε δυνατή εγγύηση ασφαλούς λειτουργίας.
Με στόχο την ασφάλεια και τη φροντίδα λοιπόν όλων όσων έχουν σχέση με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό οργανισμό έχουμε δημιουργήσει και στελεχώσει ιατρείο με νοσηλευτικό προσωπικό για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Η πρόληψη, η υγιεινή, οι πρώτες βοήθειες καθώς επίσης η αντιμετώπιση των διαφόρων ιώσεων, αποτελούν προτεραιότητα για την ασφάλεια των Εκπαιδευτηρίων.
Στο πλαίσιο λειτουργίας του Ιατρείου, σε συνεργασία με το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων και ιδιώτες γιατρούς θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, με θεματικές που αφορούν στις πρώτες βοήθειες, την υγιεινή και την αντιμετώπιση ιώσεων.
Παράλληλα, τα Εκπαιδευτήρια συνεχίζουν να εφαρμόζουν διαδικασίες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001: 2000 και ISO 22000 : 2005 (HACCP) σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων και το Σύστημα Διαχείρισης των. Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ήταν από τα πρώτα στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκαν και λειτούργησαν βάση διεθνών προτύπων ποιότητας και από τα πρώτα που λειτουργούν Ιατρείο.